Nina & Sissi Liljas Ridutbildning

Equistella Defiance 300.000:- + moms

Sir Donnerhall-Dormello-Rohdiamant

 https://youtu.be/Yc_mwmKBA8M Ridfilm hösten-21

 

 

 

Equistella Defiance

F. 2018 e. Sir Donnerhall I - Dormello - Rohdiamant. 168 cm. Valack.

En mycket trevlig och utvecklingsbar häst som bara är i början av sin karriär. Han har tre mycket bra gångarter med plus för galoppen. Inriden hösten 2020, gick bruksprovet 2021 där han blev godkänd. Vi har ändå valt att kastrera honom då vi tror att hans framtid är mycket lovande som sporthäst. Han visar mycket hög ridbarhet och har uppfört sig exemplariskt i miljön. Dock fortfarande något outvecklad och ung i kroppen under bruksprovet, han blir nu bara bättre och bättre.

 

På treårsteste visade han sig fint men briljerade mest under ridprovet där han fick mycket beröm för sin fina ridbarhet och lösgjordhet. Han är nu åter i träning hos mig efter sommarlov och kastrering, han känns så fin. 

Helsyster Hirtenlife har placeringar upp till Int. I. Han kommer från ett starkt tyskt möderne som lämnat bl.a. de godkända hingstarna Sting I, Sting II, Bergolio, Bambolero och Society.

Han påminner i mycket om vår egen Sundowner, e Sir Donnerhall, som jag nu tävlar i Grand Prix. Det känns lovande för framtiden.


https://youtu.be/lbli7aQ11G4 Ridfilm från våren -21

https://www.youtube.com/watch?v=U0Flohwzy_k Rådgivande bedömning HT-20

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)