Nina & Sissi Liljas Ridutbildning

Nors Castor D-ponny 145 cm 9 år

Ung läromästare som har massa att ge! 300.000:- ink moms

Ung läromästare

 

Nors Castor är en mycket välutbildad D-ponny på 145 cm, redan som åttaåring gick han sitt första Svenska Mästerskap tillsammans med Alice Urhagen. Castor gör fina skolor, perfekta enklabyten och har väldigt lätt för allt det tekniska som ingår i FEI-programmen. Under 2018 gjorde han många starter i FEI-klasserna med stabila resultat och kvalade till SM i Gävle. Han gick flera meetings under året och är van att resa och bo borta. 

 

Han är super i all hantering, lasta, klippa, sko, fick så mycket beröm för sitt uppförande sist vår hovslagare var på plats. Rids både inne och ute utan några problem. Han är besiktigad och röntgad UA augusti 2018, han har en fullvärdes försäkring i Agria och en mycket bra veterinärvårdsförsäkring. En frisk och sund kille som gillar att arbeta.

 

Castor är född 2010 och är e. Brännornas Mozart som själv tävlat bland ridhästar med mycket bra resultat, han avslutade 2018 med dryga 69% i en PSG. Jag tror även att Castor kan passa en liten vuxen ryttare som vill ha en häst att gläns med.

 

Utöver de filmer och bilder vi har i annonsen finns det mycket mer på bland annat Youtube, sök på Nors Castor.

 

Pris 300.000:- inkl moms då han ägs av ett företag.

 

För mer info rytare Nina nina@sissililja.se eller ägare Jenny 073 266 66 24

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)